Film i TV

Miki Đuričić ušao BIJESAN u HOTEL, pa opleo po Dejanu Dragojeviću: Većinu žena bi nazivao ku*vama, jer je u narodu SAD ŽRTVA

Dalila Dragojević i Filip Car su se rano jutros vratili do hotela, a onda im se pridružio Miki Đuričić koji je opleo po Dejanu Dragojeviću.

Miroslav Miki Đuričić - Screenshot

Dejan je postao drug sa svima nama, da ste ostali zajedno, većinu žena bi nazivao k*rvama, narkomankama. Postao im je dobar silom prilika, jer je u narodu sad žrtva. Ne, to je isti onaj Dejan koji vas je nazivao k*rvama – rekao je Miki, prenosi Informer.

Ja sam rekao da bi im ostao noćna mora – dodao je Car.

On i dalje sve to isto misli – istakla je Dalila.

A u aprilu, kad ga svi budu napadali, ja ću ga braniti. Neću sad, iako mi je žao čovjeka. Nekako, imam osjećaj kroz ove rijalitije, kad god je neko bio tako jadan, nije bio toliko. Nema ovdje nevinih – pričao je Miki.

Video pogledajte OVDJE.

Samo ne treba ovdje da ga ona napada – dodao je Car.

Ja sam od starta bio protiv vaše veze, a oni su ćutali, kako biste se vi smuvali, da vi vas napadali. Ko vas tješi? Najveći napadači vaše veze. Kao moralne gromade…. E, to mene j*be… Najlakše je moralisati. Vidi, da si beozbrazna, bezobrazna si kao kera. Ali jedva su čekali da se vas dvoje smuvate. I sad ustaje kao Rešićka: “Grujo, zamisli kako je tvojoj ženi” – govorio je Đuričić.

Kažu da je Dejan dao 100 dinara njoj i Mimi kad su se poljubili – istakla je Dalila.

Došao da im čestita – dodao je Car.

Vidi, Sandru što ne volim… – pričao je Miki.

A prošle godine jedva čekala da se Tara i Ša smuvaju. Ona sad pere sebe za prošlu sezonu. Uz Dejana je da se pere za prošlu godinu, jer je prošle godine katastrofu napravila – pričao je Filip.

Video pogledajte OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh