Film i TV

PRIJE NJIHOVOG ULASKA SAM ZNAO DA ĆE DOĆI DO RAZVODA: Oglasio se Dejanov prijatelj, SVI GA DOBRO znate

– Dalila nas je razdvojila.

Dejan i Dalila - Screenshot

Dejan Dragojević i Dalila ušli su u petu sezonu rijalitija Zadruga kao bračni partneri, te su svoj odnos predstavili kao bajkovit, piše Novi.

Međutim, ubrzo je svima postalo jasno da njihova veza ne funkcioniše ni najmanje, a Dalili nije puno trebalo da načini preljubu sa Filipom Carem, i to na oči svog još uvijek zakonitog supruga.

Iako je ovaj njen potez prilično šokirao javnost i ostale zadrugare, nekadašnji Dejanov prijatelj, takođe učesnik rijalitija, Joca Gambino kaže da je znao da će do razvoda doći kad-tad.

Joca i Dejan su se družili u rijalitiju “Parovi”, a kako Gambino sada kaže, nisu prekinuli svoje prijateljstvo zbog bilo kakve svađe, već je na to uticala upravo Dalila. Bez obzira na to, otkrio je da je Dejanu velika podrška, a da čak postoji šansa i za njegov ulazak u Zadrugu, i to nedugo nakon što uđe Maja Marinković, što je najavljeno za 20.11.2021, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh