Film i TV

DRAMA PREOKRET! POSLIJE STRAŠNE SVAĐE CAR HTIO DA POLJUBI DALILU: Pogledajte njenu reakciju!

Međutim, Filip nije mogao da se suzdrži pa je na sve načine pokušavao da poljubi Dalilu, ali ona nije željela da reaguje.

Dalila i Filip Car - Screenshot

Dalila Dragojević i Filip Caru su se žestoko posvađali, pale su teške uvrede, a jedno drugom su u naletu bijesa izlomili stvari. U toku njihovog konflikta obezbjeđenje je moralo da reaguje, jer je Dalila nakon uvrede koja je dobila od Cara nasrula na njega, piše Balasevizam.

Njih dvoje su ranije napustili DJ obračun, ali ne zajedno. Dalila je boravila u hotelu, a kad je Car došao nisu progovorili ni riječ.

Međutim, Filip nije mogao da se suzdrži pa je na sve načine pokušavao da poljubi Dalilu, ali ona nije željela da reaguje.

Nakon nekoliko minuta, ona mu je okrenula leđa i nije željela da reaguje na njegove priče.

“Ne možeš me lagati, ne možeš raditi koje si njemu radila. Te bolesne fore ne prolaze kod mene. Flertala si meni iza leđa”, pričao je Car.

Video pogledajte na prvom linku i drugom linku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh