Film i TV

PRVE INFORMACIJE! Nakon vijesti da je Kristijan završio u policiji zbog nasilja u porodici, oglasila se djevojka Kristina: SVE ISPRIČALA

Kao bomba odjeknula je vijest da je Kristijan Golubović završio večeras u policiji zbog navodnog nasilja u porodici.

Kristina i Kristijan

Njega je, kako pišu mediji, prijavila bivša supruga Ivana Veljković, zbog čega mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska, a budući da s njim nismo uspjeli da stupimo u kontakt, pozvali smo njegovu djevojku Kristinu Spalević, bivšu učesnicu “Zadruge”, koja je za Pink.rs ispričala šta se zapravo desilo.

– On uopšte nije bio u kontaktu sa njom, ona se njemu ne javlja. Prošli put kad smo bili u Kruševcu, on joj se javio da vidi deijte, ona neće uopšte ni da mu odgovori. To za nasilje nema smisla, jer je on nije ni vidio ni čuo, ne pamtim koliko dugo. Nego, to je nešto pokušala, nije imala uslova da ga tereti za nasilje, ali kao ne želi da joj on prilazi, da je zove, pošto je Kristijanov advokat poslao dopis da traži jedan milioniti dio od para koje je uzela, od onog što je dokumentovao… Tražio je milion i po dinara, od svih tih silnih para, i čim joj je stigla opomena pred tužbu, ona je mislila da neće morati da da ništa ako ga prijavi – kaže Kristina i dodaje:

– On sada nju svakako ne smije da zove, niti to planira. Ne čuju se, samo joj je preko advokata poslao opomenu pred tužbu… Jer ona nema ni sluha, ni osjećaja za to da Kristijan ima još jedno dijete, prenosi Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh