Film i TV

Štajnfeld poručila Lečiću: “Želiš da Srbija čuje cijeli snimak? Želja će ti se ostvariti”

Reditelj i glumac Branislav Lečić ponovo je negirao navode da je se*sualno zlostavljao kolegicu Danijelu Štajnfeld. Ona je reagovala na njegovu izjavu, navodeći kako postoji snimak.

Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić - screenshot

Ja nisam znao kako radi tužilaštvo i policija i to tek sada vidim kada je sve gotovo. Čak i onome ko se ne razumije u pravo, na osnovu ovih dokaza jasno je da su optužbe protiv mene argumentovano odbijene i da je Danijela Štajnfeld lagala. Jasno je da njen advokat u nedostatku stručnih dokaza poseže za spinovanjem u medijima i ponaša se ne kao advokat, već kao tabloidni novinar“, izjavio je Lečić za Kurir.

Spomenuo je situaciju koja se, kako tvrdi, dogodila odmah poslije odluke Tužilaštva.

Prelević je kao advokat Danijele Štajnfeld tvrdio u medijima da ona nije podnijela krivičnu prijavu protiv mene, a iskoristio je pravo na prigovor, na šta nije imao pravo da ona nije podnijela krivičnu prijavu protiv mene“, dodao je.

Ponovo je istakao kako je nije si*ovao.

Oni koji govore jedno za medije, a znaju da nije istina, i tako već dugo rade kada je u pitanju ovaj slučaj, sve ono čime oni mašu, nepostojećim dokazima, njenim medicinskim izvještajima, sve je to farsa za javnost. Postoje izvjesni medicinski dokazi, ali oni uopće ne dokazuju da je ona bila si*ovana, a kamoli da sam to ja uradio“, kazao je.

Naveo je kako ga niko nije obavijestio o tome šta je ona rekla u optužnici i da je samo davao svoj iskaz.

Tek sam saznao to iz papira i izvještaja, kad su oni sabrali sve, da je ona mene optužila za dan i datum kada sam ja bio zauzet. U startu je to bilo nemoguće“, zaključio je.

Štajnfeld je na svom Twitter profilu napisala kako je ne može tužiti jer zna da će izgubiti jer je si*ovao.

Gomilu dokaza je Tužilaštvo zanemarilo i diskreditovalo. Šta ti je trebalo sada da lažeš, valjda iz želje da Srbija čuje cijeli snimak? Želja će ti se ostvariti“, poručila je, prenosi Klix.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh