Film i TV

FILIP CAR ZAVRŠIO U ZATVORU ZBOG KRVNIČKOG NASILJA NAD BIVŠOM DJEVOJKOM?!

Filip Car, jedan od najkotroverznijih učesnika rijalitija “Zadruga 5” krije svoju burnu prošlost kao zmija nove.

Car i Dalila

Naime, Car je prije nego što je uopšte kročio u svijet poznatih, navodno je bio osuđiven zbog nasrtaja na njegovu bivšu djevojku. Kako je izvor otkrio, veza mu je trajala više od četiri godine, no kraj iste je bio jeziv i katastrofalan.

Filip Car je poznat kao izuzetno ljubomorna osoba, zbog čega je i dolazilo do okršaja kako sa bivšim zadrugarkama sa kojima je bio u ljubavnim vezama, tako i sa ovom bivšom djevojkom, zbog koje mu je navodno bio određen pritvor.

– Filipova najduža veza bila je s djevojkom s kojom ga je upoznao prijatelj iz Zagreba. Veza mu je trajala više od četiri godine, ali se katastrofalno završila – rekao je neimenovani izvor blizak Caru i nastavio:

– Prije nego što je došlo do batinanja, mjesecima je ljubomorisao i govorio da sumnja da ga vara. To nije bilo tačno, ali je bio ubjeđen da nešto skriva. Ta djevojka se godinama bavila manekenstvom, baš je atraktivna, pa je jasno zašto je Car sumnjao da se dopisuje s drugim muškarcima – rekao je njegov prijatelj i dodao da je Car navodno nasrnuo na djevojku nakon što je vidio da joj je nepoznati muškarac poslao poruku.

– Napravio je skandal kada je vidio da njegova djevojka dobija puno poruka na Instagramu. Ona mu je objasnila da briše sve poruke od nepoznatih ljudi, ali on je počeo da je ubjeđuje da nešto krije. Skočio je s kreveta i počeo da je steže po vratu. Pribio je uza zid i počeo da šamara. Tada je u sobu uletio njen otac. Čuo je buku i odmah počeo da odvraća kćerku od Cara, koji je i njega nekoliko puta udario. Kada je shvatio šta je uradio izletio je iz kuće, a djevojka je pozvala policiju i sve prijavila – rekao je prijatelj.

– Iste večeri ga je privela policija jer su postojali jasni dokazi za fizičko nasilje. Određen mu je pritvor, ali on neće da priča o tome koliko dana je zadržan – dodaje izvor za “Republiku“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh