Film i TV

Zbog ovoga NEMA BORE, a KOŽA joj BLISTA: Sloboda Mićalović otkrila kako čisti LICE, ovo nikada NE PRAKTIKUJE

Uvijek izgleda svježe!

Sloboda Mićalović - Instagram

Glumica Sloboda Mićalović poznata je ne samo po svom talentu, već i lepoti, a mnoge zanima kako glumica neguje kožu koja joj uprkos tome što je ušla u petu deceniju života i dalje blista.

Sloboda kaže da provodi sate pod teškom filmskom šminkom, ali da nikada nije otišla na spavanje sa šminkom.

– Nikada nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzelo da napravim bilo koji korak u čišćenju lica. Nikada šminku ne skidam sa vlažnim maramicama, a kada koristim micelarnu vodu, obavezno se nakon toga umijem vodom i blagim sapunom za lice. Od šminke van seta koristim samo maskaru, malo sjaja ili labelo – kaže glumica.

Glumica smatra i da što manje korišćenje šminke omogućava da koža duže ostane mladolika.

– Mnoge devojke sumanutim količinama pudera pokušavaju da prikriju nedostatke. Na kraju primetite samo masu pudera, a to mi je degutantno – kaže Sloboda i dodaje da joj je poslednji termin za odlazak na spavanje ponoć.

– Kada snimam ustajem u 6, 7 sati, a kada nema snimanja odspavavam i do 8, 9 sati. Nisam fanatik koji ne jede nikada nešto slatko ili zdravu hranu, ali uglavnom se zdravo hranim i pijem velike količine vode, a volim i čajeve – kaže glumica, prenosi srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh