Film i TV

MAJKA DALILE DRAGOJEVIĆ OD SRAMOTE NE IZLAZI IZ KUĆE: Oglasile se komšije, evo šta je otkrila o kćerki, NE DOLAZI SEBI

Dalila Dragojević - Screenshot

Dalila Dragojević i Filip Car konačno su ozvaničili vezu. Zbog toga, kako tvrde komšije Emine Mujić, majka Dalile Dragojević danima ne može da digne glavu od sramote, a prizor od sinoć ju je dotukao, piše Blic.rs.

Dalilina majka danima ne izlazi iz kuće zbog sramote koju osjeća zbog kćerkinog sramnog ponašanja u “Zadruzi”. Kada su se ona i Dejan pakovali da uđu u rijaliti, nije ni pomišljala da će je kćerka javno obrukati, već joj je samo govorila da bude smirena, da se ona i Dejan drže zajedno i da ne upada u bespotrebne konflikte. Ni na kraj pameti joj nije bilo da bi mogla i željela da prevari Dejana i to pred njegovim očima – priča izvor i dodaje da Emina danima ne može da dođe sebe i da govori bliskim prijateljicama da se baš iznenadila kćerkinim ponašanjem:

Ona nema ni stida ni srama, Dejan je moja dušica, uvijek je bio uz nju i kad joj je bilo najteže. Zajedno su uspjeli da izgrade i kuću i živjeli su luksuzno, a šta je sad uradila tek će shvatiti kad izađe iz rijaliija. Šta joj je ovo trebalo?! Kakakv Filip Car, on je čovjek probisvijet. A tek ove njegove bivše kad uđu, vidjet će ona šta će je snaći kad joj se Maja Marinković popne na glavu. Moja je kćerka, ali ovu sramotu nisam očekivala da će mi prirediti.

Inače, Dalilina majka je nedavno i javno podržala Dejana, kada je objavila njegovu fotografiju na Fejsbuku uz poruku:” Dejan je moja duša i biće dok ja živim”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh