Film i TV

Angelina Jolie zablistala u srebrenoj Versaceovoj haljini na premijeri filma “Eternals” u Rimu

Angelina Jolie zablistala je na još jednoj premijeri filma “Eternals”, ovaj put na filmskom festivalu u Rimu, a sa sobom je ponovo povela kćerke Shiloh i Zaharu.

Angelina Jolie - Twitter

Jolie je prošetala crvenim tepihom u Versaceovoj metalik srebrenoj haljini bez naramenica s blagim naborom na kuku, a Donatella Versace je u objavi na Instagramu napisala da izgleda kao boginja.

Glumica je elegantno izdanje upotpunila velikim srebrenim naušnicama koje su se isticale zahvaljujući kosi koju je zagladila unazad.

Pored nje, šesnaestogodišnja Zahara nosila je bijelu haljinu u grčkom stilu sa zlatnim naramenicama koje su joj uokvirile dekolte, s kosom prebačenom na stranu. Četrnaestogodišnja Shiloh nosila je crnu haljinu do koljena i ležerne patike žute boje sa životinjskim printom, uz podignutu kosu.

Ranije ovog mjeseca na premijeri u Los Angelesu Jolie su se pridružili Shiloh, Zahara, kao i ostala njena djeca Maddox, koji ima dvadeset godina, i trinaestogodišnji blizanci Vivienne i Knox. Na tom događaju Zahara je pozirala u haljini koju je njena majka nosila na dodjeli Oscara 2014. godine.

Film “Eternals” govori o besmrtnoj vanzemaljskoj rasi koja izlazi iz skrovišta na Zemlji, a koju napada druga grupa vanzemaljaca Devijanti. Režirala ga je oskarovka Chloe Zhao, a osim Jolie, glume Kit Harington, Salma Hayek i Kumail Nanjiani. Jolie glumi moćnu ratnicu po imenu Thena.

Dok je promovirala film, Jolie je u intervjuu za Extra rekla da su njena djeca potpuno promijenila način na koji vidi sebe.

Pomenula je povredu sina Maddoxa koja je učinila da od osobe koja je prestravljena i brine postane osoba koja će učiniti da sve bude u redu i u to uvjerava druge. Istakla je da se ta promjena desila “za minut”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh