Film i TV

OGLASILA SE DALILINA MAJKA, DEJANA JE OPISALA U PAR RIJEČI: Evo šta je poručila bivšem zetu, IMALA SAMO JEDNU PORUKU, KAD ON SAZNA…

Dalila je posljednjih dana u žiži interesovanja jer je stupila u odnos sa Filipom Carem, sa kojim je u izolaciji, dok joj suprug Dejan Dragojević boravi u Bijeloj kući.

Dalila Dragojević - Screenshot

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, oglasila se na društvenim mrežama kako bi zaustavila negativne komentare na račun njene nasljednice.

Naime, na je poručila svim gledaocima Zadruge, koji ne podržavaju Dalilinu javnu prevaru, da je Dragojevićeva “Božije dijete” i da svakoga, ko je u bilo kom pogrdnom kontekstu komentariše, čeka Božija kazna.

Dalila je dijete koje je Bogom dato i svi koji budete protiv nje bilo šta loše rekli ili napisali, znajte, kao da ste opsovali sve crkve, džamije, manastire i dragog Boga. Zato vam je bolje da ćutite jer će vas Bog kazniti svojom kaznom, ni sami nećete znati šta vas je snašlo. Dalila je Božije dijete, pa sad izvolite – stoji u poruci koju je Emina napisala ovom profilu, a post je brzo postao pravi hit na društvenim mrežama.

Međutim sljedeća njena objava napravila je pravu pometnju jer je veličala Dejana Dragojevića:

Dejan je moja duša i biće sve dok ja živim – napisala je Dalilina majka, prenosi Puls.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh