Film i TV

STIGLE VIJESTI IZ BOLNICE: Evo u kakvom je stanju Marija Kulić

Kulićka je operisana, a sada se oglasila i otkrila kako je sve prošlo.

Marija Kulić - Screenshot

Majka kontroverzne zadrugarke Miljane Kulić, Marija Kulić, jučer je otišla u bolnicu kako bi operisala štitnu žlijezdu. Poznato je da je Marija onkološki bolesnik i da je to glavni razlog što se odlučila na ovaj korak.

Kulićka je operisana, a sada se oglasila i otkrila kako je sve prošlo.

– Operacija je prošla super, ja se odlično osjećam. Sve je super, hvala Bogu benigno je. Dobro je da sam izvadila štitnu žlijjezdu, ja sam godina pila lijekove za nju, nije imala nikakvu funkciju. Super se osećam, i nadam se da ću danas izaći iz bolnice – rekla je Marija.

Kako ističe, njena kćerka i dalje ništa ne zna.

– Miljana nije znala da idem na operaciju, i bolje je što ne zna. Nisam htjela da se sekira, ako je već u Zadruzi, ne mora da zna šta se dešava napolju. Reći ću joj kada bude izašla – objasnila je Marija, prenosi Balasevizam.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh