Film i TV

“POZDRAV SVIMA” – Prva objava na Instagramu nakon smrti Marine Tucaković! POSLATA JE JASNA PORUKA

Vječno će živjeti u našim srcima.

Marina Tucaković - Pink

Tekstopisac Marina Tucaković, preminula je u nedjelju, 19. septembra ove godine. Marina se godinama borila protiv raka i ove godine izgubila je bitku, piše Srbija danas.

Prašina oko tog nemilog događaja, malo se slegla, a prekosutra će biti tačno mjesec dana nakon Marinine smrti, ali i mjesec dana od kako se osjeća velika praznina u svijetu muzike. Sada se pojavilo nešto na šta niko nije ostao imun.

Naime, na instagram profilu Marine Tucaković pojavio se sotri koji je šokirao sve.

– Pozdrav svima. Od sada će administrator objavljivati postove. Naravno, i dalje ćemo šerovati sve vezano za humanitarne akcije.

Želja da se održi aktivan Marinin profil oduševila je mnoge, jer će Marinina harizma i prirodna dobrodušnost nastaviti da živi i bori se za sve ono za šta se Tucakovićeva zalagala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh