Film i TV

DAVID DRAGOJEVIĆ IMA NOVU DJEVOJKU, ONA JE PRAVA KOPIJA ANE KORAĆ: Izgledaju kao rođene sestre, SVA IZOPERISANA, evo ko ih je upoznao

DAVID DRAGOJEVIĆ - Screenshot

David Dragojević našao je novu djevojku, a navodno upoznala ih je sestra Lune Đogani, Nina. Dragojević nije dugo u Srbiji, a već je našao novu djevojku. Kako piše portal Republika.rs David je ušao u vezu sa izvesnom Irenom Drobac.

Ovaj par upoznao se preko Nine Đogani. Naime, Đoganijeva je u vezi sa Ireninim bratom, te je upoznala njih dvoje i odmah su kliknuli.

– David je Irenu upoznao preko Nine, Nina je dobra sa njom jer je sa njenim bratom u vezi, ne znam stvarno sve detalje, ali znam da su u vezi, viđaju se i to. Ne znam da li je ozbiljna neka veza ili nešto drugo – govori izvor za Republika.rs.

David izgleda uživa sa Irenom, a čini se da zaista ima tip, s obzirom da je Irena ista njegova bivša devojka Ana Korać, koju je upoznao u trećoj sezoni rijaliti programa “Zadruga”. Naime, kako se može videti na slikama, Irena ima usta i mačije oči urađene kao Ana Korać, a naravno tu su i silikoni. Ona voli malo slobodnije da se oblači zbog čega, navodno, David već dosta ljubomoriše.

Njih dvoje izgleda uživaju u vezi, a uhvaćeni su i kako zajedno šetaju Novim Sadom. Ostaje nam samo da vidimo da li su navodi tačni i da li će Dragojević svoju novu devojku predstaviti javnosti.

Kako izgleda Irena, i koliko liči na Anu Korać pogledajte u galeriji ispod teksta:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh