Film i TV

LUNA POSLALA JAVNU PORUKU KIJI KOCKAR: Evo šta joj je poručila, za nju ima SAMO JEDNU ŽELJU – KAD OVO ČUJE…

Javna prevara koja je izazvala “uragan” u narodu i podijelila mnoge jeste prevara pjevača Slobe Radanovića. Tada se u ulozi njegove ljubavnice našla Luna Đogani.

Kija i Luna - RAS Srbija

Luna je danas daleko iza rijalitija, u sretnom braku sa Markom Miljkovićem, ali je objasnila kako sada gleda na bivšu suparnicu.

Kija Kockar po meni ima ispravne stavove. Nemam lošu energiju ka njoj. Želim joj sve najbolje, da se ostvari kao žena i majka. Kao neko ko je postao i žena i majka, to je nešto najljepše što joj želim od srca – poručila je Luna u Sceniranju na Kurir televiziji.

Luna je dodala da joj ljudi ne vjeruju, ali da je Kije bilo žao.

Bilo mi je žao. Pričala sam i sa njom, bilo je neprijatno. Vidi se na snimcima iz rijalitija da sam u razgovoru sa njom spuštala glavu. Sigurna sam da je Slobu jako voljela i vjerovala u to. Nadam se da će da se izvuče i da nađe nekoga ko je zaslužuje i koga ona zaslužuje – rekla je Luna.

Marko Miljković naveo je da mu je nevjerovatna činjenica velike osude javnosti njegove sada supruge Lune.

Luna je izašla iz svega kao pobjednik i kao borac. Nije samo ona bila kriva, a po njoj su osuli drvlje i kamenje. Meni je u takvoj situaciji više kriv muškarac. Šta će neko u rijalitiju kome je dobro u braku? Ako ti je dobro, nećeš željeti da svoju suprugu ne vidiš deset mjeseci – zaključio je Marko.

Podsjetimo, pjevač Slobodan Radanović prevario je svoju tada zakonitu ženu Kristinu Kiju Kockar u rijalitiju sa Lunom Đogani. Slobodan je često izjavljivao da je u braku bio nesretan, i da se zbog toga zaljubio u Lunu. Kada je njegova žena Kija ušla u rijaliti nastao je haos. Svađom, vikanjem, tučom, i plakanjem udaren je pečat na učešće Slobe, Lune, i Kije. Luna je tvrdila da je išla srcem, Kija da iskreno voli, a Sloba da je bio nesretan. Na kraju, pobjednica rijalitija postala je Kija, Luna je osvojila drugo mjesto. Danas je Luna udata, Slobodan vjeren, a Kija, kako se nagađa krije svog partnera, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh