Film i TV

PULS 300! CECA ISTRČALA NA BINU! PRESEDAN u ‘Zvezdama Granda’! Samo što se NIJE SRUŠILA! Takmičarka PREBLIJEDILA

“Ona cijela drhti!”

Tamara Jovanović (21), takmičarka iz Zvečana, otpevala je numere “Ona nekad” i “U inat prošlosti”, a od žirija je dobila samo jedan glas, i to od Cece.

Iako pravila nalažu da takmičari koji dobiju jedan ili dva glasa automatski ispadaju, Saša Popović odlučio je da u ovom slučaju napravi presedan.

Ceca je najprije izašla na binu i zagrlila Tamaru, a onda dodala da želi da joj bude mentor.

– Ljudi, ovo je strašno, ona ima 300 otkucaja u sekundi. Lijepa si, zgodna si. Sale, ja je hoću ako mi je daješ – poručila je pjevačica Popoviću.

– Mislim da je ona prestravljena, ona cijela drhti, mislim da imaš materijala. Šetala si me, taman kad pomislim da je dobro ti proklizaš, ali bih voljela da se moj tim i ja potrudimo da sljedeći put zablistaš – objasnila je Ceca.

Saša Popović je odluku da Tamara nastavi da se takmiči u Cecinom timu donio zajedno sa Aleksandrom Milićem Milijem, članom produkcijskog žirija.

– Sigurno ostaješ u šouu. Žao mi je što ne mogu da ispunim želju da dođeš kod mene, tako da ću te prebaciti Ceci – rekao je Mili, a takmičarka nije krila sreću.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu (02:30:18):


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh