Film i TV

ZADRUGARKA STIGLA NA GROBLJE DA SAHRANI OCA! Nakon što je izvršio SAMOUBISTVO, Olga se raspada od tuge

Potpuno neočekivano, zadrugarku Olgu Margitić zadesila je teška tragedija tokom njenog učešća u rijalitiju.

Olga Margitić - Srbija danas

Naime, njoj je prije šest dana preminuo otac, zbog čega je Veliki šef poslao pismo da hitno izađe na kapiju, kako bi primila tužno obavještenje.

Produkcija ju je obavijestila, a zatim je Olga napustila rijaliti. Danas je organizovana sahrana njenog oca na Novom groblju.

Zadrugarka se pojavila na groblju vidno utučena. Podršku na sahrani su joj pružali rodbina i prijatelji.

Olga je bila veoma vezana za oca, a ovo nije prva tragedija u njihovoj porodici. Naime, zadrugarka je prije dvije godine ostala bez majke, a taj gubitak teško je podnijela porodica.

Podsjećamo, Olgin otac je pronađen je mrtav u svom stanu na Zvezdari, gdje je živio sa kćerkom. Kako prenose domaći mediji, on je izvršio samoubistvo. Po navodima od najbližih izvora, priča se da je otac zadrugarke navodno dugo već imao psihičkih problema, prenosi Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh