Film i TV

“ČULI SU SE PRIJE ZADRUGE” – STANIJA OTKRILA ISTINU O FILIPU I DALILI: Čekali su Zadrugoviziju da urade OVO, SVE RAZOTKRILA

Stanija Dobrojević sinoć je bila je u Šiša baru gdje ju je čekao voditelj Darko Tanasijević.

Stanija Dobrojević - Screenshot

Njih dvoje su komentarisali aktuelna dešavanja iz prethodne sedmice, a posebno svoj odnos sa Markom i njegovom izabranicom Marijanom, kao i Dalilin odnos sa Filipom Carem, ali i krizu u braku sa Dejanom Dragojevićem, prenosi Novi.

Prije nego je počela da priča o njima, rekla je da će detalje iznijeti kad izađe iz Bijele kuće, tj. za 7 dana.

Stanija je sinoć razotkrila Dalilu i Cara otkrila je da se dopisuju i od ranije.

– Imaju komunikaciju od ranije, alibi je bilo te nudle i kako je počelo to sa Sandrom. Dalila je ljubomorisala zbog odnosa sa mnom. Onda je rekla tek će sad Dejan da vidi dokle daleko ja mogu da odem. Ona se itekako tu zavozala, vidi se da pršte varnice.

– Pokriju se i gledaju se po par sati, kad misle da ih kamera ne gleda. Filip mi je otkrio da je čekao Zadrugoviziju samo da je zagrli.

Šta je još rekla Stanija otkrijte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh