Film i TV

OGLASIO SE DALILIN BIVŠI, VULETIĆ OTKRIO PRAVU ISTINU O BRAKU DRAGOJEVIĆA: Ovaj komentar su svi čekali, KO JE USTVARI DALILA?!

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević su ušli u “Zadrugu 5” kao skladan bračni par, a mnogi takmičari su i rekli da su im zavidjeli na odnosu, koji su imali.

Mladen i Dalila - Screenshot

Međutim, kako je Dalila ušla u odnos, pa i priznala emocije prema Filipu Caru, kao i on prema njoj, tako se poljuljao i brak, koji se činio savršenim.

Za portal Srbija Danas oglasio se Mladen Vuletić, bivša ljubav Dalile, koji je vrlo dobro poznaje, te nam otkrio da se Dragojevićeva ohladila od Dejana, kao i da ne misli da će ovaj brak uspjeti.

– Pa ja sam iskreno u šoku šta se desilo. Dejan to posmatra mirno i staloženo kao da se ništa ne dešava.

– Meni neko tako ženu da muva haos bi bio. I ona isto normalno sa Carem. Ono je ludilo. Mislim da se Dalila ohladila, jer ja nju najbolje znam. Ona kad voli, voli baš. A Car ima pravo da radi šta hoće, jer mu Dejan nije drug – rekao je Mladen za Srbija Danas.com, pa otkrio da smatra da ovaj brak neće uspeti, te da se Dalila i Dejan neće “iščupati” iz ove krize:

– Pa čim je počelo ovo da se dešava, ne vidim tu budućnost. Neće uspjeti taj brak- zaključio je Vuletić za Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh