Film i TV

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA ZADESILA JE OLGU! Otac zadrugarke koji se ubio pre dva dana NAJAVIO PRIJATELJIMA: “NE MOGU VIŠE, UBIT ĆU SE”

Otac Olge Margitić izvršio je samoubistvo sinoć, a prijateljima je već nekoliko dana spominjao da da planira da digne ruku na sebe.

Olga Margitić - Republika.rs

Otac zadrugarke Olge Margitić, sinoć je izvršio samoubistvo u svom domu na Zvezdari, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da proglasi smrt. Kako Blic saznaje posljednjih nekoliko dana Olgin otac se žalio bliskim ljudima da ne može više da izdrži problemem sa kojima se suočio, ali niko nije mogao da nasluti da će izvršiti samoubistvo.

Naime P.M. je prije nego što što je izvršio samoubistvo prijateljima rekao:” Ne mogu više, ubiću se”. Kako se u medijima saznaje, njemu je teško pala smrt supruge, a takođe je prije nekog izvjesnog perioda imao operaciju, koju je teško podnio.

Podsjetimo, Olga se 5. septembra uselila u Zadrugu 5, a po struci je diplomirani komunikolog na Fakultetu za Kulturu i Medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh