Film i TV

ZBOG OVOGA JE ALEKSANDRA NAPUSTILA ZADRUGU: Slike osvanule na mrežama, VELIKA PROSLAVA- EVO KO JE SVE DOŠAO

Aleksandra Subotić nedavno je iznendadila sve kada je na svom Instagramu podijelila snimak iz automobila i otkrila da je napustila Zadrugu.

Aleksandra Subotić - Screenshot

Budući da je starleta veoma aktivna na Instagramu, ubrzo su osvanule i prve fotke van Šimanovaca, ali i slike sa proslave njenog 25. rođendana koji je proslavila sa svojim najbližima. Među priustnima su se našli Ljuba Pantović, Maja Marinković, Radomir Taki Marinković, kao i Aleksandrin vjerenik Peca i djeca.

Aleksandra je rođendan proslavila u bijeloj, kratkoj i uskoj haljini i sve vrijeme nasmijana pozirala, a mnogi su zaključili da je upravo proslava rođendana razlog zbog kog je napustila rijaliti.

Ipak, nije poznato da li će se vratiti u Zadrugu ili je riješila da se posveti porodici, kako je priželjkivala posljednjih nekoliko dana u rijalitiju.

Pogledajte fotke sa proslave:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh