Film i TV

POTRESNOM PORUKOM MILJANA SE OPROSTILA OD MAJKE: Objava na Instagramu rasplakala mnoge

Opšte je poznato da se Marija Kulić bori sa zloćudnom bolešću, njena ćerka Miljana se redovno po pitanju te teške teme oglašavala i upućivala javnost u kakvom je stanju Marija.

Marija i Miljana Kulić

Miljana je otkrila da je njena majka obavila posljednje preglede, nakon čega će se otkriti da li se izliječila od opake bolesti.

Sada je objavila fotku sa srceparajućim naslovom, koja je pomalo uplašila njene brojne pratioce, s obzirom da svi znaju da trenutno porodica Kulić prolazi kroz veoma teške dane.

Podsjetimo, nakon otkrića da Marija Kulić bije najtežu životnu bitku ona je i napustila “Zadrugu 4#. Nakon toga su uslijedile borbe liječenje i operacije.

Miljana se vjerovatno ovom objavom oprostila od majke jer je neće vidjeti u narednih 10 mjeseci jer večeras ulazi u “Zadrugu”, a Marija je trenutno na pregledu u Turskoj, piše Srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh