Film i TV

OGROMAN HORORAR, ŽELJKO MITROVIĆ ŽELI MILJANU NAZAD U ZADRUZI: Oglasila se odmah, EVO ŠTA JE ODLUČILA

Boravak Miljane Kulić u rijaliti-formatima uvijek je ispunjen dramom i kršenjem pravila.

Miljana i Siniša Kulić - Kurir.rs

Bivša takmičarka “Zadruge” nedavno je diskvalifikovana, a bilo je riječi i o basnoslovnoj kazni koju mora da plati. Međutim, očekivano, produkcija uvijek za Nišlijku nađe rješenje, te je vraća bez obzira na sve ispade.

– Zadrugari, zvanično vas obavještavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija “Pink” će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 eura na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo nakon Miljaninog bjekstva.

Honorar Kulićeve po pisanju medija nije zanemarljiv, pa je rijaliti-zvijezda odlučila da ipak moli za povratak.

Kako se pisalo, Miljani je bio obećan honorar od 3.000 eura, na nedjeljnom nivou. Što bi, da je ostala deset mjeseci, iznosilo oko 120.000 eura. Također, pisalo se da je Nišlijka molila Mitroviće za drugu šansu, a po svemu sudeći to joj je i uspjelo:

– Da li smo spremni za subotu? Ovog puta do kraja i do pobjede! Ovog puta nema predaje, stara Miksi se vraća u punom sjaju! A za moj rođendan 25. septembra, se tek spremite za ludilo mozga – napisala je Miljana, pa se zahvalila čelnim ljudima i publici koja je glasala u anketi da je vrate.

– Hvala još jednom na pruženoj posljednjoj šansi Milici i Željku Mitroviću i hvala vama, narode, koji ste odlučili vašim glasovima da mi se da još jedna šansa – poručila je Kulićeva, koja je ubrzo i otkazala svoj ulazak zbog pomenutog rođendana.

Da li će Miksi ponovo ući u “Zadrugu” i još bolje pitanje da li će u njoj izdržati do kraja i bar jednom uspeti da dostigne pobjedu u svojoj predugoj rijaliti-karijeri, ostaje da vidimo, piše “Balasevizam“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh