Film i TV

KRVAVA I POVRIJEĐENA dovršila predstavu: Lidija Vukićević sa scene odvezena u BOLNICU!

Teška povreda i profesionalizam!

Lidija Vukićević - Screenshot/YouTube

Lidija Vukićević za se prisjetila svog najvećeg peha koji joj se desio na “daskama koje život znače”, kada je sa istih pala, a potom, poput pravog profesionalca ustala i sa krvavom i onesposobljenom nogom nastavila gdje je stala.

Poznata glumica na pozorišnoj sceni imala je takozvanu “brzu promjenu” zbog koje je sišla sa scene i od šest izlaza izabrala pogrešan – onaj sa stepeništem, niz koje se survala.

– Jednom sam pala na sceni kada sam igrala “Koštanu” na jugu Srbije. Pošto mi stalno mijenjamo scenu kada gostujemo, onda se, naravno, desi da pogrešimo izlaz. Ja sam imala dvije brze promjene kostima, pa sam umjesto u garderobu, od šest izlaza na sceni, odabrala pogrešan i uletjela na spiralne stepenice, koje vode ka ložionici! Bukvalno sam tako pala da sam se složila dole! Razbila sam koljeno, to je toliko krvarilo, ali, kao svaki glumac, profesionalac, koji hoće da istjera do kraja, ja sam sa tako krvavom nogom završila predstavu – rekla je Lidija

Nakon pretsave odvezli su je u Hitnu pomoć gdje su joj ljekari ukazali prvu pomnoć.

– Jedva sam je vukla, da bi me tek poslije odvezli u Hitnu pomoć. Previjali su me, bilo je skroz odvratno, hvala Bogu, nisam imala prelom. Ovo je zaista moglo pogubno da se završi, srećom nije. To mi je najveći peh na sceni gdje sam stvarno pala i razbila se, ali, dešavaju se takve stvari. Dobro sam prošla – završava Lidija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh