Film i TV

POTVRĐENO: EVO KADA SE MILJANA KULIĆ VRAĆA U ZADRUGU 5!

Miljana Kulić se vraća u “Zadrugu 5”, potvrđeno je u toku današnjeg dana.

Miljana Kulić - Screenshot/YouTube

Podsjećanja radi, rijaliti zvezda je diskvalifikovana iz trenutno aktuelne sezone brže nego što je ušla u istu, budući da je pokušala da zapali Rajski vrt, a potom i da pobjegne sa imanja u Šimanovcima.

Kako je sama istakla, to je uradila jer se osjećala psihički loše i nespremno da se vrati u spomenuti TV format, kao i zbog toga što joj je nedostajao Lazar Čolić Zola. Nekoliko dana kasnije, kada se odmorila, Miljana je napisala opsežno pismo izvinjenja Velikom šefu i Velikoj šefici, a oni su, po svemu sudeći, uslišili njene molbe.

– Da li smo spremni za subotu? Ovoga puta do kraja i do pobjede. Ovog puta nema predaje. Stara Miksi se vraća u punom sjaju. A za moj rođendan 25. tek za neviđeno ludilo mozga – poručila je Kulićeva putem društvenih mreža.

– I hvala vama, narode koji ste vašim glasovima odlučili da mi se da još jedna šansa. Hvala još jednom na pruženoj posljednjoj šansi Milici i Željku Mitroviću, piše “Pulsonline“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh