Film i TV

LUKSUZNI PENTHAUS OD 110 KVADRATA, 3 SPAVAĆE SOBE: Evo kako izgleda kuća Stanije Dobrojević

Za taj komfor Stanija je morala da iskešira pozamašnu sumu novca.

Stanija Dobrojević- Kurir.rs

Stanija Dobrojević pazarila je u Rumi luksuzni penthaus.

Nekretnina ima 110 kvadrata, ogromnu terasu, 3 spavaće sobe, dva kupatila i ogroman garderober. Za taj komfor Stanija je morala da iskešira pozamašnu sumu novca, a sreća joj se osmijehnula.

Naime, kako smo prije nekoliko mjeseci pisali, Stanija je svoj luksuzni stančić u Novom Sadu, u kojem je živjela, prodala za nevjerovatnu cifru.

Naime, za garsonjeru od 25 kvadrata uzela je nevherovatnih 55.000 eura, a kako je tada rekao sagovornik – “namjestilo joj se”.

– Staniji se posrećilo da naleti na ljude koji imaju novca i kojima nije problem da daju tolike pare. Plan im je da taj stan izdaju, na dan, pa računaju da će im se isplatiti – kazao je tada sagovornik za Telegraf JETSET.

Zanimljivo je i da je napravljen dogovor da im Stanija garsonjeru proda sa svim namještajem i detaljima.

Pored tih 55.000 koje je dobila, Stanija je za penthaus morala da doplati.

– Tačno je to što ste čuli. Odlučila sam da manji stan zamenim skoro troduplo, ako ne i četvroduplo većim. Nekako mi je taj u kom sam živjela previše djevojački. Boje su roza i usput mi je i dosadio – kazala je Stanija na temu novog stana u Rumi, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh