Film i TV

FANOVI SKUPLJAJU 100.000 € ZA MILJANU KULIĆ! Šok peticija na mrežama – Traže pomoć i od GRADONAČELNIKA Niša

Na društvenim mrežama pojavila se peticija u kojoj fanovi Miljane Kulić žele da skupe novac za njenu kaznu iz Zadruge.

Miljana Kulić- Printscreen

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge nakon što je izazvala požar u Rajskom vrtu, pokušala da pobjegne čamcem, sukobila se s obezbjeđenjem i na kraju pobjegla iz rijalitija.

Veliki šef je istakao da će protiv nje biti pokrenuta tužba pod hitnom postupku zbog duga od 100. 000 eura prema produkciji.

Sada je sve šokirala inicijativan na društvenoj mreži Fejsbuku da se prikuplja novac za Miljaninu kaznu, kao i da će se od gradonačelnika grada Niša tražiti da se uključi u tu akciju.

“Svi da uplatite koliko ko može da se Miljani skupi za kaznu, a pisat ćemo i gradonačelniku Niša da nam novčano takođe pomogne. Hvala vam unaprijed svima, za nas je to malo, a Miljani znači puno”, glasila je poruka na jednoj od grupa.

Nakon Miljanine diskvalifikacije oglasila se Marija Kulić koja je istakal da njena kćerka “nije dobro i da nije ni željela da uđe u rijaliti”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh