Film i TV

ŠA ULOŽIO 70.000 EURA U VEZU SA TAROM: Tara večeras u emisiji otkrila nove detalje, OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA

Ognjen Amidžić u emisiji “Amidži šou” ugostio je Taru Simov, Anđelu Vešticu, Nenada Marinkovića Gastoza i Dragana Marinkovića Macu.

Tara Simov - Screenshot

Tara je tom prilikom otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim dečkom Nenadom Aleksićem Ša, a zatim se osvrnula i na to što joj je reper posvetio pjesmu.

– Meni je drago da mene neko toliko voli. Izuzetna je pjesma, posvetio ju je meni, ne možemo da osporimo da je Nenad vanserijski talenat kada je muzika u pitanju. Kada je ljubav u pitanju, tu baš nema sreće – priča Simova, pa dodaje:

– U ljubavi baš i nema sreće. 70.000 eura je uložio u vezu javno. Što se tiče nas, dosta je nerazumijevanja i na sve to njegove stvari, nismo se našli. U korektnim smo odnosima, nismo u svađi. Ako mu nešto treba, može da me pozove – rekla je Simova u emsiji “Amidži šou”.

Inače, Tara Simov je u emisiji gostovala sa Anđelom Vešticom gdje je došlo do pomirenja:

– Nismo se vidjele 4 godine. Vrijeme je bilo da se sukob riješi. Meni je žao. Naravno da ću da se izvinim, naravno da sam pogriješila. Neke stvari su dovele do tog postupka. Ona je mene povrijedila, ja sam je povrijedila na lošiji način, kajem se i vrijeme je da se stavi tačka. Mi smo sudski riješile, meni niko ne može ništa. Dogovorile smo se da van suda riješimo stvari, i da ona nema traumu. Meni je zaista žao. Ovo je moglo ranije da se riješi – rekla je Anđela Veštica, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh