Film i TV

DALILINA MAJKA NAPRAVILA HAOS SA PRODUKCIJOM: Sukobila se sa OBEZBJEĐENJEM – Dragojevićka vrištala u suzama

Dalila Dragojević bivša Mujić ima dug rijaliti staž.

Dalila Dragojević i njena majka

Danas Dalila važi za jednu od najskusnijih rijaliti “zvjerki” i svake godine figurira za pobjednicu Zadruge. međutim, put do statusa rijaliti zvijezde bio je trnovit za nju.

Ona je postala poznata javnosti učešćem u rijalitiju parovi, gdje se iz godine u godinu borila sa tada velikim igračima kao što su Gastoz, Mladen Vuletić, Ružica Veljković, Jelena Krunić, Zorica Dukić. Njen “procvat” u rijalitiju desio se paralelno sa usponom Aleksandre Subotić. Dvije jetrve ratovale su do krvi u sezonama Parova, a učešće u njihovoim borbama uzele su i njohove porodice.

Ljuba Pantović je i sama bila rijaliti učesnica, dok je Dalilina majka Emina “bobmbardovala” iza kamera.

Prisjetićemo se neke od ispada Dalile i njene majke Emine.

Veliki skandal desio se u polufinalnoj večeri u jednoj od sezona rijalitija “Parovi”. Svađa, nasilje, optužbe, suze, jezive prijetnje.

U emisiju “Upoznajte Parove” uključila se tada Emina, majka Dalile Mujić, koja je u medijima komentarisala Slađanu Slađu Petrušić i Mirelu Lapanović, kojoj su oči bile pune suza jer su se pominjala njena maloljetna djeca.

Ona je demantovala da je rekla za novine da se bavila istim zanatom kao i Maca Diskrecija i da je bila animir dama u Hrvatskoj.

Emina je pominjala i oca Slađane Petrušić i tu je nastao haos.

– Za mene mogu pričati bilo šta, ali oca, majku i braću, a posebno oca neka mi ne dira. Ako to urade, kad izađem nekome se neće pisati dobro – sve ću mu koste polomiti! Koste ćete kupiti svojim rukama. Dajem riječ! Završenooo – vikala je Slađa.

– Prekini vezu mama, što radiš to? Nemoj meni da stvaraš pritisak – zavapila je Dalila, a svi su uglas počeli da vrište i optužuju jedni druge da su im vrijeđali porodicu.

– Pusti me da ja kažem. Nemoj da vas ja sačekam sve ispred pa da vas ja sve polomim kako kaže Slađa. Mirela, ku*va jesi, crkni tu uz Milija – počela je Emina da urliče, a Mirela je napustila studio i otrčala u WC gdje se sklupčala u suzama.

Dalila je potom gađala flašom, čini se Milija. Uletjelo je obezbjeđenje, a Mujićeva je poslata u izolaciju. Čak je i program na trenutku zamrznut.

Ono što je počela u polufinalu, nastavila je i u finalu. Poslije skandaloznog uključenja, dva dana kasnije Emina Mujić, majka pobjednice Dalile, imala je probleme sa obezbjeđenjem, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh