Film i TV

ŠA SA BIVŠOM ŽENOM ULAZI U “ZADRUGU 5”?! Isplivali detalji ugovora, reper otplaćuje Tarinu kaznu, a ovo je IVANIN HONORAR

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova bivša supruga Ivana Aleksić su navodno odlučili da zajedno uđu u rijaliti “Zadruga 5” i da otkriju pojedine detalje koje javnost nije znala.

Nenad Aleksić Ša i Ivana - Screenshot

– Nenada je učešće u rijalitiju mnogo koštalo, posebno situacija u poslednjoj “Zadruzi” koja ga je finansijski rasturila – počeo je za “Alo” izvor blizak reperu.

– Razvod od Ivane koji se desio uživo koštao ga je 150.000 eura, dok je samoinicijativno zbog ljubavi prema Tari platio i njenu kaznu kada je demolirala imaginarijum, u iznosu od 50.000 eura. Ivana je, sa druge strane, dobila novac, ali još ne može da se oporavi od sramote koju je u javnosti pretrpjela. Ona je otvorila kozmetički salon i počela da se druži sa Vladimirom Tomovićem, koji joj je bio velika podrška, ali i želja za nekim vidom osvete kod nje još uvijek postoji – tvrdi izvor.

Iako su i Ivana i Nenad tvrdili da ih zajedničko učešće u rijalitiju ne zanima, ovo je navodno bila ponuda koja se nije mogla odbiti. Uskoro bi, prema navodima pomenutog lista, trebalo da zajedno uđu u “Zadrugu 5”, što će reperu biti treće učešće, a njegovoj bivšoj supruzi prvo.

– Razlog zbog kog su pristali je na prvom mjestu novac, je bi Ša ugovorom koji je potpisao trebalo da vrati sumu koje je tokom prošle sezone zbog svog ponašanja morao da se odrekne. Ivana je ugovor potpisala pod drugim uslovima i na nedjeljnom nivou tražila 5.000 eura – priča izvor i dodaje:

– Njihova priča je još uvijek aktuelna i atraktivna i uprkos jako interesantnim ličnostima koje su već u kući, produkcijski tim smatra da će njih dvoje biti pun pogodak. Oni sami više ništa ne mogu da izgube.

Podsjetimo, Nenad Aleksić Ša je suprugu Ivanu u prethodnoj sezoni “Zadruge” prevario sa Tarom Simov, nakon čega su se razveli, prenosi Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh