Film i TV

MAJA MARINKOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI, UPRAVO JE OPERIŠU: Pred ulazak u Zadrugu došlo do KOMPLIKACIJA, EVO O ČEMU JE RIJEČ

Maja Marinković - Screenshot

Rijaliti zvijezda Maja Marinković se hvalila da je konačno zadovoljna svojim fizičkim izgledom, u koji je uložila više od 20.000 eura, ali ipak je ponovo riješila da ode “pod nož”.

Maja je odlučila da zamijeni silikone u grudima i stavi veće, a danas je viđena kod jedne privatne klinike za estetsku hirurgiju, u kojoj će se operisati.

Maja je, kako prenosi Pink, već primljena u kliniku, odakle se javila svojim pratiocima na Instagramu, čime je potvrdila saznanja.

Rijaliti zvijezda objavila je kratak snimak iz bolničke postelje, samo nekoliko minuta prije nego što je ljekari budu uveli u totalnu anesteziju tokom koje će joj stare zamijeniti novim implantima.

Podsjetimo, dok je bila na moru u Budvi, pisalo se da je došlo do komplikacija sa silikonima u grudima, što je i njen otac Taki potvrdio, kada je istakao da će joj platiti nove ako treba, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh