Film i TV

MILJANA SA SESTRAMA I MAJKOM ULAZI U ZADRUGU 5! Otkrivamo vam SVE DETALJE – evo koja je potpisala UGOVOR, a ko još PREGOVARA sa produkcijom!

Miljana Kulić ulazi u “Zadrugu 5” sa sestrama Tijanom (24) i Anom (19) i majkom Marijom (46)!

Miljana Kulić - Screenshot/YouTube

Kontroverzna Nišlijka je već potpisala ugovor za petu sezonu najgledanijeg rijalitija, dok njene sestre i majka ovih dana sa producentima dogovaraju detalje svog ulaska.

– Miljana je već bila na sastanku sa čelnicima Pinka i dogovorila i honorar i uslove za svoj ulazak u “Zadrugu 5”. Ona učestvuje od prve sezone rijalitija, pa je taj sastanak trajao vrlo kratko. Sve su dogovorili za desetak minuta! – priča izvor Informera.

Se*s-bombe
Kako bi posljednja sezona bila i najbolja, produkcija je odlučila da u rijaliti uvede i Miljaninu majku Mariju, ali i sestre Tijanu i Anu.

– To će biti prvi put da sve tri sestre Kulić budu u rijalitiju. Tijana i Ana uveliko pregovaraju sa produkcijom i uskoro bi trebalo da potvrde svoje učešće. Marija će u rijaliti ući nešto kasnije, najvjerovatnije oko Nove godine, dok ne završi terapiju… – priča naš izvor i dodaje da u rijaliti neće ući Miljanin otac:

– Siniša će ostati kod kuće jer mu je zdravlje ugroženo i ne bi smio da se izlaže stresu.

Producenti očekuju da će zahvaljujući Kulićkama oboriti rekord u gledanosti.

– Miljana, Tijana i Ana su karakterno totalno drugačije, pa ćemo sigurno gledati njihove česte svađe. Gledaocima će biti zanimljivi i ljubavni životi Miljaninih sestara. U Nišu je izbio skandal kad se saznalo da je Tijanin dečko optužen za ubistvo, a mlađa Ana je sve zaprepastila kad se pročulo da se zabavljala sa 15 godina starijim profesorom iz Medicinske škole! – priča izvor i dodaje kako je siguran da će zadrugari odlijepiti za Miljaninim sestrama:

– Obje su prave se*s-bombe, na Tik toku i Instagramu često poziraju u kupaćem. Sigurno će imati mnogo udvarača u “Zadruzi”.

Nova frizura
Miljana je potvrdila da ulazi u rijaliti, ali o sestrama nije smjela da priča.

– Ulazim u “Zadrugu”, na vašu sreću. Htjela sam da smršam još koji kilogram, ali moram odmah da uđem, pa ću mršavljenje nastaviti unutra. Nadogradit ću kosu i uradit ću nekoliko korekcija na licu. Vidjet ćete me i sa novom frizurom – rekla je Kulićeva.

Apartman s pogledom na groblje
Miljana je sa majkom Marijom i sinom Željkom do juče bila u Crnoj Gori. Nišlijka je na Instagramu pokazala da su bili smješteni u apartmanu s pogledom na – groblje!

“Izašla sam na terasu apartmana i nećete verovati gdje se nalazim. Pored groblja! Da li je ovo, ljudi, realno?! Hvala Bogu, pa večeras idemo odavde”, rekla je Miljana na snimku koji je objavila na Instagramu, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh