Film i TV

Oglasila se Lidija Vukićević nakon vijesti o smrti Gutovića: Sa knedlom u grlu progovorila, evo po čemu će ga pamtiti

Nakon tragične vijesti da nas je Milan Lane Gutović napustio, za Pink.rs oglasila se njegova koleginica i prijateljica Lidija Vukićević i otkrila kako se oseća u ovom trenutku i po čemu će pamtiti slavnog glumca.

Lidija Vukićević - Gloria.rs

– Nisam baš dobro. Strašno stvarno, toliko mi je teško da nemam riječi. Lane je bio jedan zaista neko koga sam zaista smatrala velikim prijateljem i s nekim s kim sam se uvijek podudarala mišljenjima, prosto smo gledali u istom pravcu kad god smo pričali na bilo koju temu. Ogroman gubitak, ogroman… I kao glumca, kao umjetnika i kao čojveka. Stvarno je bio rijedak – kaže potrešena Lidija, pa otkriva po čemu će pamtiti svog slavnog kolegu i prijatelja:

Pamtiću ga po tome što je bio čovjek širokog srca, što je bio toliko duhovit i što dan-danas prepričavamo svi njegove pošalice, prosto je bio čovjek velikog srca što ne može da se kaže za mnoge glumce, on je bio baš veliko srce – rekla je Vukićevićeva. prneosi “Novi

Nisam ga skoro vidjela, ali sam, eto, znala kako i šta ide u kom pravcu i nekako me je to stalno rastuživalo – zaključuje Lidija za Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh