Film i TV

“Umjesto za liječenje, pare ćeš dati za grobnice, čovjek se raspada” – Marija kuka na sav glas zbog Miljane!

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić po izlasku iz ,,Zadruge” se ne smiruje, a sada je riješila da uništi i svoje roditelje Mariju i Sinišu Kulić koji se toliko brinu za nju, da su se razboljeli.

Miljana i Siniša Kulić - Kurir.rs

Naime, kako su mediji saznali, Marija je pod velikim pritiskom, a zbog stresa koji ima gledajući kako njena kćerka Miljana uništava svoj život se i razboljela.

Marija ne krije da joj je teško i da sa Miljanom trenutno prolazi kroz pakao, pokušavajući da joj objasni gdje griješi. No, Miljana se ne da dovesti u red, pa njenom bezobraznom i nedoličnom ponašanju nema kraja.

– Marija je pod velikim stresom, žao mi je žene, ne zna šta će sa sobom. Gleda kako se Miljana uništava, a ne može joj ništa. Vjerovala je da će se po izlasku iz rijalitija opametiti, okrenuti porodici i posvetiti djetetu, međutim, njoj je samo Zola u glavi. Od momenta kada je napustila rijaliti, krenula je da ga juri, dane i noći je provodila u etno selu gdje je on bio smješten, a potom spakovala kofere i za njim krenula u Derventu.

– Čak ni na rođendan sina Željka ne bi došla da je otac nije zvao i molio da se pojavi. Siniši je jako loše, Miljana ga je skroz uništila, čovjek se raspada. Umjesto da bude uz njega i pomogne mu da se oporavi, ona ga polako ubija svojim ponašanjem, pa i majka joj je rekla: ‘Umrijeće mi muž zbog tebe ako tako nastaviš, umjesto za liječenje pare ćeš nam dati za grobnice’. Toliko o njenoj brizi za roditelje. Umije da priča kako će roditelje da vodi na liječenje u Tur sku, a i ne viđa ih. Ona samo juri Zolu sve dok je skroz ne ‘izmuze’ do posljednjeg dinara, već mu je dala preko 20.000 eura.

– On nju samo iskorštava, a ona je zavisnik od muškaraca, uvijek mora da ima nekog pored sebe. Miljana se rasipa, unajmila je čak i privatno obezbjeđenje, ali i žene koje joj peru odjeću i peglaju po potrebi. Dijete skoro i da ne viđa, Marija je pitala da ode sa Željkom i njom na Zlatibor, ali ona je odbila, jer djevojka, kao što vidite, ima preča posla. Marija jadna ne smije ni da misli šta bi bilo sa Željkom da se njima nešto desi. Mora žena da živi zbog tog djeteta – kaže izvor blizak porodici Kulić.

– Imam veliki problem sa Miljanom jer ništa ne radi kako treba. Stvar je u tome što sebe vodi u provaliju. Svako neka gleda svoj život i svoje brige. Koga briga za moj život. Ja ću, kao i do sada, kako umijem. Moj život i stanje zavisi isključivo od Miljane jer mi je ona najbolnija tema, a već sam vam rekla da imam probleme sa njom, šire od toga ne bih, jer moram da ih riješim sama. Kada biste mogli da mi pomognete, vjerovatno bih vam rekla, ali s obzirom na to da je vrlo teško, jer je ona i sama vrlo komplikovana, sama rješavam uz stručnu pomoć – rekla je Marija kratko ne ulazeći u detalje svog problema, piše “Svet“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh