Film i TV

LIDIJA VUKIČEVIĆ IZGLEDA KAO MANEKENKA, A TEK DA VIDITE NJENOG BIVŠEG MUŽA: Pravi frajer, EVO ČIM SE BAVI

Glumica Lidija Vukićević svojom pojavom decenijama ne prestaje da privlači pažnju medija i publike.

Lidija Vukićević - Instagram

Iako ne eksponira svoj ljubavni život, poznato je da je bila u braku sa Mitrom Mrkelom, nekadašnjim fudbalerom i reprezentativcem.

Lidija Vukićević i Mitar imaju dva sina, a razveli su se 2000. godine kada je sin Andrej bio prvi razred osnovne škole, a drugi sin David imao tri godine.

Lidija Vukićević je u intervjuima otkrila da je sinove podigla bez ičije pomoći.

Bivši suprug Lidije Vukićević

– Sama sam vaspitavala decu. Apsolutno sam im i jedan i drugi roditelj. Ne kažem da se moj bivši suprug nije bavio njima. Naravno da jeste, ali je drugačije meni jer živim s njima sama posljednjih 17 godina. Andrej je bio u prvom razredu osnovne, a David je imao tri godine kada smo se razveli. Ne podnosim izraz samohrana majka. I ne podnosim da čujem da se majka žali kako sama mora sve – rekla je Vukićevićeva jednom prilikom, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh