Film i TV

SINOĆ SU UNUKA I SIN LEGENDARNOG GLUMCA BEKIMA DOŠLI NA SARAJEVO FILM FESTIVAL: Ona je zasjenila sve, OD LJEPOTE ZASTAJE DAH

Dugo očekivan psihološki triler “Crna svadba” imao je svjetsku premijeru na 27. Sarajevo film festivalu.

Bekim Fehmiu - Screenshot

Crvenim tepihom prošetali su kreatori serije Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić u društvu glavnih glumaca Jelene Đokić, Ljiljane Blagojević i Uliksa Fehmiua, sina legendarnog glumca Bekima, piše “Novi“.

Uliksu je društvo na crvenom tepihu pravila kćerka Nika Fehmiu, koja je ostala u filmskom biznisu i režira kratke filmove. Ona je na svom Instagram nalogu poslala jaku poruku povodom rata u Afganistanu.

– Radim na tome da izbavim (izvučem) grupu afganistanskih žena humanitarki kroz Albaniju, Sjevernu Makedoniju i Kosovo, ali su potrebne američke specijalne vize. Molim vas, kontaktirajte me. Ako imate bilo kakvu vezu sa američkom državom – napisala je Nika.

Nika Fehmiu – Firefly Production

Nika Fehmiu – Firefly Production


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh