Film i TV

OVO JE VEĆ ZABRINJAVAJUĆE: MAJA U CRNOJ GORI OBUKLA IDENTIČNU HALJINU KAO KORAĆEVA U DUBAIJU

Izgleda da rivalitet Maje Marinković sa Anom Korać nikada neće prestati.

Ana Korać - Instagram

Naime, Ana Korać je provela izvesni period u Dubaiju, odakle je svakodnevno izbacivala provokativne fotografije, a jedna je svima zapala za oko.

Ana je pozirala u šljokičastoj haljini, koja je isticala njene obline i silikone, međutim ono što je sve šokiralo jeste da je Maja istu takvu kreaciju ponijela u Crnoj Gori.

Takijeva kćerka objavila je fotografiju, skoro identičnu kao što je objavila Ana, a svi su primijetili da je u pitanju čak i ista haljina koju je Koraćeva prije više od dva mjeseca ponijela na egzotičnoj destinaciji, dok je Maja još uvijek bila u rijalitiju.

Poznato je da su Ana i Maja na ratnoj nozi još od “Zadruge 3”, i to zbog Marka Janjuševića Janjuša, a izgleda da je njihov rivalitet otišao i dalje od toga. A vi procijenite ko koga tu želi da kopira, a odgovor se sam nameće, piše “Pulsonline“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh