Film i TV

HILJADE I HILJADE EURA! Kćerka Željka Mitrovića dobila LUKSUZAN POKLON od vjerenika – ovo ne može svako da ima

Nije štedio!

Željko Mitrović - Screenshot

Kristina Mitrović, kćerka vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i Milice Mitrović, vodi život kakav, vjerujemo, želi da vodi svaka djevojka, piše “Srbija Danas“.

Kristina posjećuje egzotične destinacije, a garderoba koju svakodnevno kupuje ili dobija od vjerenika je papreno skupa.

Njen vjerenik je riješio da je obraduje luksuznim poklonom, a ona se odmah pohvalila na društvenim mrežama. Izdvojio je pozamašnu sumu novca kako bi obradovao svoju izabranicu, a ovo definitivno ne može svako da priušti.

Kristina je dobila “Cartier” narukvicu, a kako možemo da primijetimo i to ne običnu, već sa nekim dijamantima. Sudeći prema sajtu ovog luksuznog brenda, najjeftinija narukvica košta oko 16.000 eura.

Ona je napisala i da su otišli u Monako po još zanimljivih stvarčica, pa svi sa nestrpljenjem čekamo da vidimo šta je to Kristina još kupila ili dobila.

Objava kćerke Željka Mitrovića

Objava kćerke Željka Mitrovića


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh