Film i TV

MAJA I ALEN OTKRILI POL BEBE, ODABRALI I IME: Velika zabava u porodici, Hadrović skočio od sreće – ČESTITKE SAMO PRISTIŽU

Maja Marković i Alen Hadrović

Rijaliti par Maja Marković i Alen Hadrović uskoro će dobiti prvo zajedničko dijete, a sada su sa svima podijelili svoju radost.

Njih dvoje su saznali pol bebe, pa su ponosno objavili video na Instagram. Alen i Maja udružili su se i probušili balon, pa saznali da će dobiti dječaka.

Alen i Maja nisu krili sreću zbog nasljednika, te su zadovoljno skočili jedno drugom u zagrljaj, a potom otkrili i kako će se zvati njihov sin.

“Stiže Vuk”, napisao je Alen u opisu snimka na Instagarmu uz nekoliko emotikona srca.

Podsjetimo, Alen i Maja romansu su započeli u rijalitiju, kada je ona imala vjerenika. Njih dvoje su ljubav nastavili i napolju, a ubrzo je Maja ostala u drugom stanju i nema sumnje da sada uživaju, prenosi “Kurir“.

Maja Marković i Alen Hadrović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh