Film i TV

“DALA JE 20 HILJADA EURA ONOM IDIOTU, HOĆE DA ME SAHRANI” – Marija Kulić van sebe zbog Miljane i Lazara Čolića Zole

Mariji Kulić pozlilo je pošto je saznala da je Miljana Kulić obnovila vezu sa Lazarom Čolićem Zolom i poručila kćerki da ne mora da joj dolazi na sahranu.

Marija Kulić - Screenshot

Bolesna Marija je van sebe i teško joj je palo kada je čula da je Miljana viđena sa Zolom u kockarnici pa se tim putem i oglasila.

Miljana mi se gadi, ne želim da pričam o njoj. Otac joj leži u postelji, nema mu života, ja se borim sa kancerom, a ona daje 20.000 eura onom idiotu. Njih dvoje hoće da nas sahrane. Po ko zna koji put sam razočarana u nju. Ne treba mi nikad više. I kada umremo ne mora da dolazi neka i tada bude sa onim debilom. To što radi je dokaz da nema obzira prema našoj situaciji i bolesnim roditeljima – rekla je Marija, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh