Film i TV

PRIČAO SI DA JE IVANA PROMISKUITETNA I DA SI SAKRIO PARE OD PORODICE! Marko Đedović otkrio Nenadove mračne tajne koje je krio od svih, nastat će karambol!

Đedović nije štedio riječi nakon što je Nenad prvi počeo da proziva Marka na društvenoj mreži Instagram.

Marko i Sha - Screenshot

Od kako su napustili rijaliti, sukob između Nenada Aleksića Ša i Marka Đedovića ne jenjava, piše “Alo!”.

Naime, nakon što je Nenad objavio fotografiju na kojoj Marko čačka nos, Đedović nije mogao da prešuti i iznio je potpuno nove skandalozne detalje vezano za Nenadovu porodicu i Ivanu, reperovu bivšu suprugu.

Uh, ako je to najstrašnije što si Šarovu našao o meni onda je to top, juuu čačka neko nos ko ima probleme sa devijacijom i alergijom. A šta da krenemo malo sa tvojim istinama od kojih sam te štitio?
1. Ovo je top što si okačio (ja sam super prošao) kada si za Ivanu mogao da mi pričaš da je promiskuitetna i da je bila sa likom za kog je radila prije tebe i da je bila klaberka? Ako nastaviš idemo o utaji para od Ivane koliko si sakrio i kod koga??? Hoćeš o tome??? Hoćeš da uvališ porodicu u istragu? Hoćeš poligraf o tome? Pst Šarov znaš da ćeš izgubiti ne ku*či se – napisao je Đedović u svojoj objavi na Instagramu.

Kako li će Nenad reagovati na ove Markove prozivke, ostaje da vidimo.

Marko Đedović otkrio Nenadove mračne tajne koje je krio od svih


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh