Film i TV

ŠTA IDE POSLIJE “ZADRUGE 5”? Čovjek blizak produkciji otkrio detalj o nastavku rijalitija!

Jedno je sigurno, ovako se neće zvati…

Milica i Željko Mitrović - Ekskluziva.ba

Voditelj Ognjen Amidžić odgovarao je na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom otkrio detalj o novom rijalitiju koji se sprema na “ružičastoj televiziji”.

Željko Mitrović nedavno je saopštio da priprema 5. sezonu rijalitija “Zadruga”, ali da će ona ujedno biti i posljednja!

Vlasnik “Pinka” najavio je i nešto drugačiji TV projekat i brojna iznenađenja.

– Suština je u tome da smo za “Zadrugu 5” pripremili mnogo iznenađenja, formiraćemo jedan cijeli blok, svi učesnici će imati više igara u zimskom periodu. Mi smo se bazirali previše na vodu, ali moram da kažem da je lijepog vremena sve manje. U tom smislu ćemo se bazirati na sve one takmičarske igre koji će se igrati u zimskom periodu. Moram ekskluzivno da najavim da će “Zadruga 5” biti posljednja Zadruga, jer spremamo nešto novo. Potencijalnim učesnicima je ovo posljednja šansa – rekao je Mitrović.

Amidžić koji već godinama čini tim popularnog TV formata realizovanog na imanju i Šimanovcima, a pratioci na društvenoj mreži Instagram pošli su od pretpostavke da zna šta će se dogoditi poslije ukidanja “Zadruge”.

– Poslije “Zadruge 5” ide novi rijaliti ili? – glasilo je pitanje za Ognjena.

– Mislim da se neće zvati “ili” – šaljivo je odgovorio popularni voditelj, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh