Film i TV

OTKRIO KO MU JE FAVORIT! Oglasio se Tomović pred finale Zadruge i žestoko opleo po produkciji, a ovo je razlog zašto ne dolazi u Šimanovce

Diskvalifikovani Vladimir Tomović od kako je napustio imanje nakon skandaloznog ponašanja ne prestaje da šokira javnost svojim komentarima.

Vladimir Tomovic-Kurir.rs

Ovoga puta se oglasio i opleo ponovo po produkciji, otkrio ko mu je favorit i istakao da neće dolaziti na finale samo iz jednog razloga.

Ne pitajte me zašto ne gostujem po emisijama i zašto neću biti na finalu. Ja sam diskvalifikovan tako da za te manifestacije ne dobijam pozivnice. Stvarno diskvalifikovan, ne kao njihove marionete. A kada je glasanje u pitanju neću poslati ni jednu poruku. Da ima šanse poslao bih poruku da ona budaletina od Filipa Cara pobjedi jer mi je tog konja žao, najbolji je tamo i bio je uz mene kada mi je bilo najteže, ali nema šanse. Svako dobro – napisao je Tomović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh