Film i TV

Danas je voditeljica Zvezda Granda, a znate li čime se bavila u prošlosti?! Objavljen snimak – ovako je izgledala dok nije bila poznata

Jednu od najpopularnijih voditeljki Sanju Kužet, koja već godinama unazad plijeni na sceni “Zvezda Granda” publika voli zbog damskog držanja, elegancije i njenog izgleda.

Sanja Kužet - Blic.rs

Njeni stajlinzi često su komentarisani a uvijek svi za lijepu voditeljku imaju samo riječi hvale. Ona je trenutno na ljetovanju sa svojom sestrom i na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije kako bi obradovala svoje pratioce.

Ono što malo ljudi zna je da se voditeljka svojevremeno oprobala i kao glumica. Naime Sanja je igrala u popularnom domaćem filmu “Šejtanov ratnik” reditelja Stevana Filipovića. Film je iz 2006. godine a Sanja je tumačila lik Senke. Voditeljka je tada imala 23 godine, a izgledala je podjednako dobro kao i sada kada se približava četvrtoj deceniji.

Sada već prepoznata kao televizijsko lice, nakon kvizova i šou programa koje je vodila, njena uloga u filmu je nažalost zaboravljena. Pored ovog filma Sanja je bila i u kratkom filmu “Doba nevinosti” reditelja Danila Bećkovića, iz 2007. godine, a njen lik se i u ovom filmu zvao isto – Senka, prenosi “Alo!“.

Sanja Kužet

Sanja Kužet


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh