Film i TV

Kristijan Golubović se pomirio sa ženom – otkrio sve detalje razgovora – odlučili su da spase brak?

“Volim je i dalje kao ženu, njene vrline su mnogo jače od jedne Kristine Spalević.”.

Kristijan i Ivana - Screenshot

Kristijan Golubović pred objektivom kamere ”Premijera – Vikend Specijal” otkrio je sve detalje koji interesuju javnost, otkad je on diskvalifikovan iz rijalitija ‘Zadruga’.

Kristijan je otkrio da se vidio sa suprugom Ivanom i kćerkom Verom, ali i da li je između njih možda došlo do pomirenja, piše “Srbija Danas“.

– Dobro sam, hvala na pitanju. Malo je ovo vrijeme promijenilo konfiguraciju mog dvorišta. Sređujem sada i tako, radno. S jedne farme sam se prebacio na drugu – rekao je Kristijan i otkrio da je juče posjetio Kraljevo kako bi vidio Ivanu i njihovu kćerku Veru.

– Juče sam bio u Kraljevu kod kćerke i žene, predivno je bilo, šetali smo se, igrali smo se, žena je plakala kad je gledala kako se ja igram sa djetetom. Totalno zrelo i odraslo naše dijete je govorilo neke stvari kao da sve shvata… Bilo je mnogo emotivno. Vidjeli smo se već jednom, ali bio sam kod kuće, pojeli smo večeru i na pola te večere nastao je kolaps. Ona je meni postavljala dosta pitanja i ja njoj. Malo je iziritiralo što sam ja htio da bude sve kao da se nije ništa desilo… Omalovažavao sam je i ponižavao sam je, javnost kaže da sam je prevario sa ženom koja nije vrijedna toga i moje supruge. Nije u pitanju Kristina, nego Ivana, samo da prevarim iz inata Ivanu sa bilo kim. Mogla je da bude i Nadica… – kaže Golubović i dodaje:

– Ja sam htio sebe da kaznim nekom prljavštinom kad me već ti kinjiš i ponižavaš, htio sam da ti budem baš takav kakvog me verbalno smatraš. Jednostavno sve mi se nakupilo i onda sam na najgori mogući način izabrao neke stvari da uradim da je povrijedim, pogriješio sam totalno, izgubio kompas. S njene strane je stavljena tačka na odnos s*ksualni, da ja budem u kući više od nekoliko sati. Možemo da ručamo, večeramo, da odgledamo neki film, da slavimo slavu ili rođendan, tačka je stavljena na cjelokupnu zajednicu da živimo pod istim krovom sa djetetom. Preko pet godina je jedna ista priča, da li si me prevario i slično… Dao sam joj za pravo da posumnja, ali ona mora da shvati da je ovo nakaradno vrijeme, da žene startuju muškarce i ja ne mogu da objasnim da ja nisam sa nekom od tih 100 žena koje meni svašta šalju. Bilo je situacija da žena izvadi dojku na sred kafića i pokaže dojku na kojoj je K sa krunom – otkriva bivši učesnik Zadruge i poručuje da Ivanu i dalje voli, kao i da Kristina Spalević ne može da se poredi sa njom.

– Volim je i dalje kao ženu, njene vrline su mnogo jače od jedne Kristine Spalević. To je bila žena za sva vremena koju sam ja iznevjerio. Da sam možda Sulejman Veličanstveni možda sam mogao da imam dvije žene, ja Spalevićku više simpatišem i ona mi je više ortak i djevojka, a Ivana je žena za sva vremena i imala je samo jednu manu da nije razumjela za kakvog se čovjeka udala. Ona nema drugu manu. Ja sam na grozan način uprljao sebe i nju, nadam se da ću vremenom da sve ublažim – kaže Kristijan za emisiju ‘Premijera – Vikend Specijal’.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh