Film i TV

Oprah Winfrey odbila molbu princa Harryja i Meghan Markle

Oprah Winfrey je objasnila je javnosti to da je veoma dobra prijateljica s Meghan Markle i princem Harryjem. Kazala je da su komšije, a njihov dobar odnos traje još od 2018. godine kada su je njih dvoje pozvali na svoje kraljevsko vjenčanje.

Oprah Winfrey - Birminghamtimes.com

Slavna voditeljica se osvrnula na glasine u intervjuu za “Entertainment Tonight” magazin te istakla da je dobra prijateljica sa supružnicima koji žive nedaleko od nje, u Kaliforniji, prenosi “Source“.

“Ne moram biti kuma. Ja sam automatski kuma. Susjeda sam, prijateljica i sve, mislim da im treba neko mlađi za kumu”, ispričala je Oprah za medije.

Winfrey je priznala i da joj se sviđa ime koje su supružnici dali svojoj kćeri. Navela je i da ima u planu poslati im poseban poklon za Dan očeva, prenose strani mediji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh