Film i TV

“Ovo je, bre, za zatvor!” – Kija Kockar vidjela kako Kristijan davi Kristinu i podivljala od bijesa!

Kristijan Golubović posvađao se sa ljubavnicom Kristinom Spalević, a sve se završilo njegovim skandaloznim ponašanjem, te čupanjem i hvatanjem Kristine Spalević za vrat.

Kristina Kija Kockar - Kurir.rs

Kristijan je zbog Mine Vrbaški zbog koje je Kristina ljubomorisala, prišao bliže Spalevićevoj, te je uhvatio jednom rukom za vrat, a drugom čupao za kosu.

Ovim povodom se oglasila Kija na društvenim mrežama, tako što je podelila snimak u kom Golubović govori obezbeđenju da je “uspavao” ljubavnicu.

Uhvatio djevojku u kragnu da ide na “spavanje”. Treba tebe uspavati, džukelo jedna! Ovo je sem za diskvalifikaciju, ovo je za zatvor, bre! Obezbjeđenje gleda i ništa! Krimos na baterije umišljeni! Šta se dopušta ovom debilu?”, napisala je Kockareva, piše “Kurir“.

Objava Kije Kockar o Kristijanu Goluboviću – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh