Film i TV

Beba poznate glumice hitno prebačena u bolnicu: Prestala sa dojenjem, a stanje mališana se naglo zakomplikovalo!

Provela je teške trenutke na bolničkom odjeljenju.

Hejli Tamadon - Screenshot

Zvijezda britanske sapunice “Emerdejl” Hejli Tamadon otkrila je da je uslijed zdravstvenih komplikacija njenog malog sina morala hitno da se obrati za pomoć, pa je zajedno sa bebom – Džesperom, provela izuzetno teške trenutke na bolničkom odjeljenju, piše “Srbija Danas“.

Ona je na svom “Instagram storiju” podijelila informacije o bebinom zdravlju.

– Danas sam ponovo završila u bolnici sa njim. Zdravstveno stanje mu se prvo poboljšalo, ali ubrzo je bilo ponovo jako loše. Hvala nevjerovatnom osoblju bolnice. Imamo sreće što ste sa nama – napisala je Hejli, dijeleći i fotografiju malenog Džespera iz bolnice.

Prošle nedjelje, ova 44-godišnja glumica je takođe na svom Instagram profilu podijelila dužu objavu, u kojoj je pratioce izvijestila zašto je već neko vrijeme odsutna sa društvenih mreža.

TV zvijezda je podelila snimak i napisala: “Odmorila sam se neko vrijeme od društvenih mreža iz nekoliko ličnih razloga… Jedan od njih je taj što je Džesperu zaista bilo loše.”

– Sada je na oporavku, hvala Bogu, ali dvije sedmice mu uopšte nije bilo dobro, jedne noći smo završili u bolnici. Na antibioticima je i mnogo je bolje.

Hejli je rekla da sve vrijeme nije imao apetita, odbijao je čak i da sisa.

– Sada kada mu je bolje, samo želi da grize! Osjećam da je vrijeme da prestanemo sa dojenjem. Jako sam ponosna na sebe zbog toga što smo uspjeli da sisamo 18 mjeseci, s obzirom na to da je trebalo da dojim 6 sedmica. Bilo je to prelijepo putovanje, ali vrijeme je da prestanemo.

Hejli je Džespera dobila u oktobru 2019. godine sa svojim vjerenikom Adrijanom.

Glumica je otkrila da ju je vijest da je trudna u 42. godini prilično iznenadila, pogotovo što je, kako kaže, ranije imala pobačaj, koji ju je ubjedio da misli da ne može nikada da zatrudni.

– Imala sam 42 godine, pročitala sam da postoji samo 5 procenata šansi da žene zatrudne nakon 40 godine, a rizik od pobačaja je znatno veći. Nažalost, prošli smo kroz sve to, ali sam iz toga naučila da su čuda moguća, prenosi “Srbija Danas“.

Hejli Tamadon – Screenshot

Hejli Tamadon – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh