Film i TV

Trpi bolove! Milan Milošević u teškom stanju: Nije se pojavio u emisiji, a sad je otkriveno šta se desilo

Gledaoci rijalitija “Zadruga 4” bili su šokirani kada su u emisiji “Gledanje snimaka” ugledali Darka Tanasijevića umjesto Milana Miloševića.

Milan Milošević - Screenshot

Mnogi su se zabrinuli za popularnog voditelja, koji godinama unazad vodi emisije ovog tipa u Imaginarijumu i rijetko kada izostaje.

Tim povodom smo kontaktirali Milana Miloševića, a on je za portal Srbija danas otkrio šta se dogodilo.

Uhvatila me je Diskus hernija, standardno ono moje, nisam je imao godinama. Trpio sam užasne bolove, imam ih i sada, vratila mi se. Ja sam je imao godinama unazad, ali sam se oporavio. Sada se ponovo aktivirala. Primam terapiju, dobio sam inekcije i mažem kremu, standarna terapija i teško se krećem, pa se trudim da što više odmaram. – rekao je Milošević, pa otkrio kada se vraća na voditeljsko mjesto:

Trebalo bi da se vratim do “Pretresa”, biću u redu – rekao je popularni voditelj.

Mi Milanu želimo bez oporavak i da se što brže vrati pred kamere rijalitija “Zadruga”.

Podsjetimo, i danas kao i juče Milana je u emisijama mijenjao Darko Tanasijević, a Milan je rekao da je siguran da se Darko sjajno snašao.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh