Film i TV

Milanu Miloševiću prijete smrću, a evo zašto se čuo sa Slavicom i zašto se ne druži više sa Kijom

Voditelj otkrio ko stoji iza prijetnji smrću, nije mu svejedno.

Milan Milošević - Screenshot

Voditelj “Zadruge” Milan Milošević priznaje da se prijetnje smrću, koje je svojevremeno dobijao, nisu zaustavile do današnjeg dana.

Milan smatra da iza tih prijetnji stoje gledaoci rijaliti programa koji vodi.

– Vjeruj mi, u posljednja tri dana dobio sam preko 20 poruka: “Ubit ćemo te!”. To ne prestaje, ali sada je odjeljenje za visokotehnološki kriminal toliko napredovalo, pa ja samo proslijedim prijetnje i oni reaguju. Mislim da mi prijete gledaoci iz inostranstva, oni vjeruju da ja smišljam pitanja gledalaca i da ne poštujem njihova – kaže Milošević, a onda se dotakao odnosa sa pjevačicom Slavicom Ćukteraš, sa kojom je imao žestok sukob u emisiji “Amidži šou”.

– Nemam ja ništa protiv nje. Mislim da joj nije bio dan. Nismo mi nikad ni bili dobri, ona je gledala moje emisije, ja se nikad nisam bavio Slavicom. Zvao sam je kada je bila bolesna da provjerim da li je dobro – otkriva on.

Milan Milošević je otkrio i da se više ne druži sa pobjednicom “Zadruge 1” Kijom Kockar.

– Mi smo dobri, ali se više ne družimo. Putevi su nam se razišli. Euforija nakon što smo izašli iz rijalitija je prošla, ali svakako da smo tu jedno za drugo i da se čujemo s vremena na vrijeme – rekao je on za “Skandal”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh