Film i TV

Dugogodišnje maltretiranje društva i bivšeg supruga: Vlatka Pokos otkrila zašto je otišla u Kanadu

Zadovoljna životom

Poznata voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos svoju je sreću prije nekoliko godina odlučila potražiti u Kanadi.

– O Kanadi sam čula sve najbolje, poznavala sam neke ljude i željela sam otići što dalje od Hrvatske – govori Vlatka, dok je kao razlog istaknula dugogodišnje maltretiranje primitivnog društva i bivšeg suprugaje.Radi u industriji visoke mode, barem dok ne riješi legalni status boravka.

– Dok ne riješite legalni status, ne možete planirati, a niti graditi željenu karijeru. Voljela bih se baviti turizmom, to je moja ljubav. Iako radi u industriji biznisa može biti lukrativan, u početku nisam nikoga poznavala, a sada već imam bogatu listu klijentica. Radim za YSL, ali i s drugima poput Diora, Chanela, Tom Forda..– pojasnila je.Voditeljica je jako zadovoljna sa situacijom u Kanadi. U ugovoru ima privatno zdravstveno osiguranje i životno osiguranje koje plaća poslodavac.

– Nemoguće je usporediti situaciju u Hrvatskoj i Kanadi. Nije samo stvar odnosa poslodavaca već i cijelog sistema. Ovdje imam razne vrste terapija, zubara, uvjeti su odlični.- Odnos prema zaposlenicima je vrlo profesionalan, ali su pravila stroga. Jedna ozbiljna pogreška i bit ćete otpušteni. Čak i tada se može angažirati odvjetnik i dobiti otpremnina, radnička prava su ovdje jako velika. Uz to, za vrijeme razgovora za posao, ne smiju vas pitati apsolutno ništa o vašem privatnom životu.

Kako kaže, u Hrvatskoj je bila posljednji put prije dvije godine, na najviše joj nedostaju more i Dalmacija.

– Ponekad sanjam o zagrebačkim ulicama moje mladosti, nedostaje mi samo nekoliko dragih ljudi. S godinama shvatite da je većina ljudi vrlo sebična i neiskusna – iskreno će Vlatka koja ne krije da bi voljela živjeti negdje u Europi, bliže Hrvatskoj- dodala je, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh